Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού
Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts
dc.contributor.advisor | Γκουγκουλιάς, Νικόλαος | el |
dc.contributor.author | Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. | el |
dc.creator | Προβοπούλου, Κορνηλία Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2022-12-13T10:30:55Z | |
dc.date.available | 2022-12-13T10:30:55Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 26346 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60942 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17299 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αρωματικά φυτά | el |
dc.subject | Φαρμακευτικά φυτά | el |
dc.subject | Τσάι | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Πολυφαινόλες | el |
dc.subject | Φλαβονοειδή | el |
dc.title | Επίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνού | el |
dc.title | Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Παπαχατζής, Αλέξανδρος | el |