Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλίσματος ιπποφαούς
Study of milk fermentation for the preparation of yogurt under the effect of sea buckthorn extract
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Σηλυβρίδου, Ακατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.available | 2022-11-19T22:11:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25918 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60863 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17286 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Γιαούρτι | el |
dc.subject.other | Ιπποφαές | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.title | Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλίσματος ιπποφαούς | el |
dc.title | Study of milk fermentation for the preparation of yogurt under the effect of sea buckthorn extract | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λεωνίδας, Δημήτρης Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπαλατσός, Νικόλαος | el |