Mostrar el registro sencillo del ítem

Study of milk fermentation for the preparation of yogurt under the effect of sea buckthorn extract

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΣηλυβρίδου, Ακατερίνηel
dc.date.accessioned2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.available2022-11-19T22:11:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25918
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60863
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17286
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.subject.otherΙπποφαέςel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.titleΜελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλίσματος ιπποφαούςel
dc.titleStudy of milk fermentation for the preparation of yogurt under the effect of sea buckthorn extracten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΜπαλατσός, Νικόλαοςel


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International