Mostrar el registro sencillo del ítem
Συστατικά βιολειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας
Biofunctional food and beverage ingredients: a systematic review of the literature
dc.contributor.advisor | Ζωγράφος, Σπυρίδωνας Ε. | el |
dc.creator | Λούντζης. Ανδρέας | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-19T22:06:07Z | |
dc.date.available | 2022-11-19T22:06:07Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25905 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60803 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17226 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα -- Δίκαιο και νομοθεσία | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.title | Συστατικά βιολειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας | el |
dc.title | Biofunctional food and beverage ingredients: a systematic review of the literature | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Κοντοπίδης, Γεώργιος | el |