Συστατικά βιολειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας
Biofunctional food and beverage ingredients: a systematic review of the literature
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λούντζης. ΑνδρέαςΌνομα μέλους επιτροπής
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Κοντοπίδης, Γεώργιος
Όνομα Επιβλέποντος
Ζωγράφος, Σπυρίδωνας Ε.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.