Show simple item record

Biofunctional food and beverage ingredients: a systematic review of the literature

dc.contributor.advisorΖωγράφος, Σπυρίδωνας Ε.el
dc.creatorΛούντζης. Ανδρέαςel
dc.date.accessioned2022-11-19T22:06:07Z
dc.date.available2022-11-19T22:06:07Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60803
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17226
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμα -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.titleΣυστατικά βιολειτουργικών τροφίμων και ροφημάτων: συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίαςel
dc.titleBiofunctional food and beverage ingredients: a systematic review of the literatureen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΚοντοπίδης, Γεώργιοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International