dc.contributor.advisor | Κοζανίδης, Γεώργιος | el |
dc.creator | Μπεγνής, Χρήστος Α. | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:52:23Z | |
dc.date.available | 2022-11-18T11:52:23Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25838 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60613 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Μικρομεσαίες επιχειρήσεις -- Ελλάδα -- Διοίκηση και οργάνωση | el |
dc.subject | Παραγωγή -- Διοίκηση και Οργάνωση | el |
dc.subject | Προγραμματισμός παραγωγής | el |
dc.title | Βελτιστοποίηση παραγωγής στο εργαστήριο αρτοποιίας της "Μπεγνής Catering" | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παντελής, Δημήτριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Λυμπερόπουλος, Γεώργιος | el |