Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη διατροφικής αξίας των ψυχανθών και νέες χρήσεις για την παραγωγή βιολειτουργικών προϊόντων με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών
A study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumers
dc.contributor.advisor | Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ. | el |
dc.creator | Βλαχοστέργιου, Χαρίκλεια Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:06:51Z | |
dc.date.available | 2022-11-18T11:06:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 26230 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60323 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16746 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Όσπρια ως τροφή | el |
dc.subject.other | Ψυχανθή -- Καλλιέργεια | el |
dc.subject.other | Όσπρια -- Απόψεις υγείας | el |
dc.subject.other | Φακές | el |
dc.subject.other | Φασόλια | el |
dc.subject.other | Ρεβύθια | el |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.title | Μελέτη διατροφικής αξίας των ψυχανθών και νέες χρήσεις για την παραγωγή βιολειτουργικών προϊόντων με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών | el |
dc.title | A study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumers | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Γερασόπουλος, Δημήτριος | el |