Mostrar el registro sencillo del ítem

A study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumers

dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.el
dc.creatorΒλαχοστέργιου, Χαρίκλεια Δ.el
dc.date.accessioned2022-11-18T11:06:51Z
dc.date.available2022-11-18T11:06:51Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26230
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60323
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16746
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΌσπρια ως τροφήel
dc.subject.otherΨυχανθή -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΌσπρια -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΦακέςel
dc.subject.otherΦασόλιαel
dc.subject.otherΡεβύθιαel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.titleΜελέτη διατροφικής αξίας των ψυχανθών και νέες χρήσεις για την παραγωγή βιολειτουργικών προϊόντων με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτώνel
dc.titleA study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓερασόπουλος, Δημήτριοςel


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International