Μελέτη διατροφικής αξίας των ψυχανθών και νέες χρήσεις για την παραγωγή βιολειτουργικών προϊόντων με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών
A study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumers
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60323/26230.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βλαχοστέργιου, Χαρίκλεια Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.
Μανούρας, Αθανάσιος
Γερασόπουλος, Δημήτριος
Όνομα Επιβλέποντος
Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.