Μελέτη διατροφικής αξίας των ψυχανθών και νέες χρήσεις για την παραγωγή βιολειτουργικών προϊόντων με στόχο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών
A study on nutritional value of legumes and new uses for the production of functional food products aiming to the health and safety of consumers
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60323/26230.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Mostra/ Apri
Autore
Βλαχοστέργιου, Χαρίκλεια Δ.Committee member
Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.
Μανούρας, Αθανάσιος
Γερασόπουλος, Δημήτριος
Supervisor name
Μαυρομάτης, Αθανάσιος Γ.
Data
2022Language
el
Soggetto
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.