Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννης Σ.el
dc.creatorΤσιρέλης, Σωτήριοςel
dc.date.accessioned2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.available2022-11-18T11:06:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26213
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60306
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subjectΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subjectΚαπνιστά ψάριαel
dc.titleΕπίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξηel
dc.titleEffect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storageen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.contributor.committeeMemberΚλαουδάτος, Δημήτριοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International