Cambiar navegación
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
español
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Τεκμήρια υπό επεξεργασία
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Τεκμήρια υπό επεξεργασία
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντων
Ver/
25669.pdf (3.067Mb)
Autor
Χιώλος, Χρήστος
Committee member
Ασπροδίνη, Ευτυχία
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη
Μπέγας, Ηλίας
Supervisor name
Ασπροδίνη, Ευτυχία
Fecha
2022
Language
el
Access
free
Mostrar el registro completo del ítem
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/60067
Colecciones
Τεκμήρια υπό επεξεργασία
[1084]
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder
Registro
Help Contact
Deposition
About
Help
Contacto
Choose Language
Todo DSpace
English
Ελληνικά