dc.contributor.advisor | Ασπροδίνη, Ευτυχία | el |
dc.creator | Χιώλος, Χρήστος | el |
dc.date.accessioned | 2022-10-07T10:12:27Z | |
dc.date.available | 2022-10-07T10:12:27Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25669 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60067 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.title | Παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση φυτικών προϊόντων | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Ασπροδίνη, Ευτυχία | el |
dc.contributor.committeeMember | Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπέγας, Ηλίας | el |