Η επίδραση του επιπέδου των ελεύθερων αζώτου εκχυλισματικών ουσιών και των πρωτεϊνών στην ανάπτυξη του ευρύαλου είδους Sparus Aurata L.
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/599/P0000599.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Öffnen
Autor
Παπαδάκης, Ιωάννης Ε.Supervisor name
Παπουτσόγλου, Σωφρόνιος Ε.
Datum
1996Language
el
Beschreibung
Παρατηρήσεις έκδοσης: α) λείπει η σελίδα 45 από το φυσικό τεκμήριο. β) χαμηλής ποιότητας εκτύπωση.
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.