Mostra i principali dati dell'item

 

dc.contributor.advisorΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.creatorΔρακάκη, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:26:19Z
dc.date.available2022-07-25T11:26:19Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25226
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59617
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈντομα -- Επιβλαβή και Ευεργετικάel
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΕπιπτώσεις της διατροφικής χορήγησης πρωτεΐνης εντομάλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο αιματολογικό προφίλ εντατικά εκτρεφόμενων ιχθύωνel
dc.title en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Iωάννηςel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International