Επιπτώσεις της διατροφικής χορήγησης πρωτεΐνης εντομάλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο αιματολογικό προφίλ εντατικά εκτρεφόμενων ιχθύων
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Δρακάκη, ΕυαγγελίαΌνομα μέλους επιτροπής
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Καραπαναγιωτίδης, Iωάννης
Όνομα Επιβλέποντος
Γκολομάζου, Ελένη Ν.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.