Afficher la notice abrégée

Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids

dc.contributor.advisorΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΣαμαρά, Αντωνίαel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:17:54Z
dc.date.available2022-07-25T11:17:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25284
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59575
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15998
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΧημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέωνel
dc.titleChemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acidsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International