Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων
Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59575/25284.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σαμαρά, ΑντωνίαΌνομα μέλους επιτροπής
Μαλισσιόβα, Ελένη
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Μανούρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.