Mostrar el registro sencillo del ítem
Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων
Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids
dc.contributor.advisor | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.creator | Σαμαρά, Αντωνία | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:17:54Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T11:17:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25284 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59575 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15998 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Χημεία τροφίμων | el |
dc.title | Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων | el |
dc.title | Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |