Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων
Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids
dc.contributor.advisor | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.creator | Σαμαρά, Αντωνία | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:17:54Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T11:17:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25284 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59575 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15998 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Χημεία τροφίμων | el |
dc.title | Χημικός χαρακτηρισμός του παραδοσιακού τυριού “Τσαλαφούτι” με έμφαση στο προφίλ των λιπαρών οξέων | el |
dc.title | Chemical characterization of the traditional cheese "Tsalafouti" with emphasis on the profile of fatty acids | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |