Afficher la notice abrégée

Determination of protein profile and biopeptides of traditional cheese «Tsalafouti»

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΜελέτη, Ερμιόνηel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:02:33Z
dc.date.available2022-07-25T11:02:33Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25309
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59484
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15907
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποικιλίεςel
dc.subject.otherΠεπτίδια -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.titleΠροσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδίων του παραδοσιακού τυριού «Τσαλαφούτι»el
dc.titleDetermination of protein profile and biopeptides of traditional cheese «Tsalafouti»en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International