Προσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδίων του παραδοσιακού τυριού «Τσαλαφούτι»
Determination of protein profile and biopeptides of traditional cheese «Tsalafouti»
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/59484/25309.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μελέτη, ΕρμιόνηΌνομα μέλους επιτροπής
Μανούρας, Αθανάσιος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Μαλισσιόβα, Ελένη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.