Zur Kurzanzeige

Determination of protein profile and biopeptides of traditional cheese «Tsalafouti»

dc.contributor.advisorΜαλισσιόβα, Ελένηel
dc.creatorΜελέτη, Ερμιόνηel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:02:33Z
dc.date.available2022-07-25T11:02:33Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25309
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59484
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15907
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποικιλίεςel
dc.subject.otherΠεπτίδια -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.titleΠροσδιορισμός προφίλ πρωτεϊνών και βιοπεπτιδίων του παραδοσιακού τυριού «Τσαλαφούτι»el
dc.titleDetermination of protein profile and biopeptides of traditional cheese «Tsalafouti»en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜανούρας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International