Mostrar el registro sencillo del ítem
Μεταβολές του επιφανειακού μικροβιώματος λαβρακιού κατά τη συντήρηση του σε συνθήκες φρεσκότητας
Changes in the skin microbiome of European sea bass during storage under fresh conditions
dc.contributor.advisor | Μούτου, Αικατερίνη | el |
dc.creator | Γκουτζαμάνης, Αντίγονος | el |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T10:55:42Z | |
dc.date.available | 2022-07-25T10:55:42Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25358 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59453 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | European seabass | en |
dc.title | Μεταβολές του επιφανειακού μικροβιώματος λαβρακιού κατά τη συντήρηση του σε συνθήκες φρεσκότητας | el |
dc.title | Changes in the skin microbiome of European sea bass during storage under fresh conditions | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μούτου, Αικατερίνη | el |
dc.contributor.committeeMember | Βασιλειάδης, Σωτήρης | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |