Afficher la notice abrégée

Study of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessaly

dc.contributor.advisorΔαναλάτος Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΤσακιρίδης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:47:41Z
dc.date.available2022-04-17T09:47:41Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59054
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟργανική λίπανσηel
dc.subject.otherΖυθοποιΐαel
dc.subject.otherΚριθάρι -- Ποικιλίες -- Ελλάδα -- Θεσσαλίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού ζυθοποιίας στην Θεσσαλίαel
dc.titleStudy of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessalyen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλης Κυριάκοςel
dc.contributor.committeeMemberΜπαρτζιάλης Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International