Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαδιβούλης, Θεοχάρηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.available2022-04-17T09:45:54Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24713
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59034
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Θρεπτική αξίαel
dc.subject.otherΕσπεριοδοειδήel
dc.titleΗ επίδρασης της θερμοκρασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επεξεργασμένων κουμκουάτel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.contributor.committeeMemberΝάκας, Χρήστοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International