Εμφάνιση απλής εγγραφής

Optimization of conditions for production of extracts from avocado fruit nucle with antioxidant action with the use of microwaves

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΛάσπα, Πετρούλαel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:44:14Z
dc.date.available2022-04-17T09:44:14Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24724
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59003
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15426
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΑβοκάντο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΒελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων από πυρήνα καρπού αβοκάντο με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτωνel
dc.titleOptimization of conditions for production of extracts from avocado fruit nucle with antioxidant action with the use of microwavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΚομιώτης, Δημήτρηςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International