Βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων από πυρήνα καρπού αβοκάντο με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων
Optimization of conditions for production of extracts from avocado fruit nucle with antioxidant action with the use of microwaves
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Λάσπα, Πετρούλα | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:44:14Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:44:14Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24724 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59003 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15426 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Αβοκάντο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων από πυρήνα καρπού αβοκάντο με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων | el |
dc.title | Optimization of conditions for production of extracts from avocado fruit nucle with antioxidant action with the use of microwaves | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Κομιώτης, Δημήτρης | el |