Βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων από πυρήνα καρπού αβοκάντο με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτων
Optimization of conditions for production of extracts from avocado fruit nucle with antioxidant action with the use of microwaves

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λάσπα, ΠετρούλαΌνομα μέλους επιτροπής
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Κομιώτης, Δημήτρης
Όνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.