Zur Kurzanzeige

Assessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production process

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣιαφάκα, Χριστίναel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:43:26Z
dc.date.available2022-04-17T09:43:26Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24737
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58976
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15399
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.titleΠροσδιορισμός της διακύμανσης της αντιοξειδωτικής δράσης και του πολυφαινολικού περιεχομένου εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου κατά τη διαδικασία παραγωγής τουel
dc.titleAssessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production processen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚομιώτης, Δημήτρηςel
dc.contributor.committeeMemberΜόσιαλος, Δημήτρηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International