Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of milk fermentation for the production of yogurt under the effect of guarana extracts

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚουρουνιώτου, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:39:20Z
dc.date.available2022-04-17T09:39:20Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24803
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58926
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15349
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.titleΜελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανάel
dc.titleStudy of milk fermentation for the production of yogurt under the effect of guarana extractsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΜπαλατσός, Νικόλαοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International