Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου
Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Καραγιοβανίδης, Χαράλαμπος | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:30:36Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:30:36Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24892 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58828 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15251 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.title | Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου | el |
dc.title | Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |