Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικές σκόνες από κόκκινα κρασιά διαφόρων ποικιλιών αμπέλου
Assesment of antioxidant activity of polyphenolic powder from red wines of different grape varieties

View/ Open
Author
Καραγιοβανίδης, ΧαράλαμποςCommittee member
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Supervisor name
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Date
2021Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.