Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μπύρας και οίνου του εμπορίου μέσω των invitro μεθόδων DPPH και ABTS
Study of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methods
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Τσακυρίδου, Αναστασία | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-16T21:27:25Z | |
dc.date.available | 2022-04-16T21:27:25Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24523 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58635 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15058 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Μπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μπύρας και οίνου του εμπορίου μέσω των invitro μεθόδων DPPH και ABTS | el |
dc.title | Study of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methods | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |