Zur Kurzanzeige

Study of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methods

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤσακυρίδου, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2022-04-16T21:27:25Z
dc.date.available2022-04-16T21:27:25Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24523
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58635
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΜπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μπύρας και οίνου του εμπορίου μέσω των invitro μεθόδων DPPH και ABTSel
dc.titleStudy of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International