Mostra i principali dati dell'item

A study on non-dairy vegan cereal based matrix for probiotic dessert: determination of shelf life for commercial viability of new product during storage at various conditions: validation of enumeration ISO method of presumptive Bifidobacteria

dc.contributor.advisorΓεωργιάδης, Παναγιώτηςel
dc.creatorΜανάτου, Σπυριδούλαel
dc.date.accessioned2021-12-07T21:58:11Z
dc.date.available2021-12-07T21:58:11Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23816
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57971
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14394
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠροβιοτικά -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.subject.otherVeganism -- Health aspectsen
dc.titleΜελέτη διάρκειας ζωής μη γαλακτοκομικού προβιοτικού προϊόντος με βάση τη βρώμη υπό διαφορετικές συνθήκες: μελέτη επαλήθευσης μεθόδου καταμέτρησης Bifidobacteria κατά ISOel
dc.titleA study on non-dairy vegan cereal based matrix for probiotic dessert: determination of shelf life for commercial viability of new product during storage at various conditions: validation of enumeration ISO method of presumptive Bifidobacteriaen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜπαλατσός, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΖίφα, Αιμιλίαel


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International