Μελέτη διάρκειας ζωής μη γαλακτοκομικού προβιοτικού προϊόντος με βάση τη βρώμη υπό διαφορετικές συνθήκες: μελέτη επαλήθευσης μεθόδου καταμέτρησης Bifidobacteria κατά ISO
A study on non-dairy vegan cereal based matrix for probiotic dessert: determination of shelf life for commercial viability of new product during storage at various conditions: validation of enumeration ISO method of presumptive Bifidobacteria
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57971/23816.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Ver/
Autor
Μανάτου, ΣπυριδούλαCommittee member
Μπαλατσός, Νικόλαος
Ζίφα, Αιμιλία
Supervisor name
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Fecha
2021Language
el
Materia
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.