Μελέτη διάρκειας ζωής μη γαλακτοκομικού προβιοτικού προϊόντος με βάση τη βρώμη υπό διαφορετικές συνθήκες: μελέτη επαλήθευσης μεθόδου καταμέτρησης Bifidobacteria κατά ISO
A study on non-dairy vegan cereal based matrix for probiotic dessert: determination of shelf life for commercial viability of new product during storage at various conditions: validation of enumeration ISO method of presumptive Bifidobacteria
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57971/23816.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Voir/ Ouvrir
Auteur
Μανάτου, ΣπυριδούλαCommittee member
Μπαλατσός, Νικόλαος
Ζίφα, Αιμιλία
Supervisor name
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Date
2021Language
el
Sujet
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.