Mostra i principali dati dell'item
Επίδραση εδώδιμης επικάλυψης με υγρό καπνό στους πληθυσμούς των αλλοιογόνων μικροοργανισμών σε φιλέτα τσιπούρας υπό ψύξη
Effect of edible coating with liquid smoke on spoilage microorganisms of chilled stored seabream fillets
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης Σ. | el |
dc.creator | Μάγγου, Μαρίνα Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T21:58:09Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T21:58:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23774 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/57965 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Καπνιστά ψάρια | el |
dc.title | Επίδραση εδώδιμης επικάλυψης με υγρό καπνό στους πληθυσμούς των αλλοιογόνων μικροοργανισμών σε φιλέτα τσιπούρας υπό ψύξη | el |
dc.title | Effect of edible coating with liquid smoke on spoilage microorganisms of chilled stored seabream fillets | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παρλαπάνη, Φωτεινή | el |
dc.contributor.committeeMember | Γκολομάζου, Έλενη Ν. | el |