Afficher la notice abrégée

Effect of edible coating with liquid smoke on spoilage microorganisms of chilled stored seabream fillets

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννης Σ.el
dc.creatorΜάγγου, Μαρίνα Δ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T21:58:09Z
dc.date.available2021-12-07T21:58:09Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23774
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57965
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚαπνιστά ψάριαel
dc.titleΕπίδραση εδώδιμης επικάλυψης με υγρό καπνό στους πληθυσμούς των αλλοιογόνων μικροοργανισμών σε φιλέτα τσιπούρας υπό ψύξηel
dc.titleEffect of edible coating with liquid smoke on spoilage microorganisms of chilled stored seabream filletsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Έλενη Ν.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International