dc.contributor.advisor | Σολωμάκος, Νικόλαος Μ. | el |
dc.creator | Μπαμπατζιάνη, Κυριακή Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T21:44:53Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T21:44:53Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24010 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/57865 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14288 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.title | Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριού "Ανεβατό" | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.contributor.committeeMember | Πεξαρά, Ανδρεάνα | el |