Αξιολόγηση των αναπτυξιακών, φυσιολογικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών πληθυσμών πιπεριάς τύπου "Μακεδονικό μυτερό" υπό συνθήκες καταπόνησης υψηλής αλατότητας
Evaluation of developmental, physiological and quality traits in pepper populations under conditions of high salinity
dc.contributor.advisor | Παυλή, Ουρανία | el |
dc.creator | Στεργίου, Δημήτριος Φ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T20:40:17Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T20:40:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23598 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/57333 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πιπεριές -- Καλλιέργεια | el |
dc.subject.other | Λαχανικά -- Καλλιέργεια | el |
dc.subject.other | Λαχανικά -- Καταπόνηση | el |
dc.title | Αξιολόγηση των αναπτυξιακών, φυσιολογικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών πληθυσμών πιπεριάς τύπου "Μακεδονικό μυτερό" υπό συνθήκες καταπόνησης υψηλής αλατότητας | el |
dc.title | Evaluation of developmental, physiological and quality traits in pepper populations under conditions of high salinity | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ | el |
dc.contributor.committeeMember | Πετρόπουλος, Σπυρίδων | el |