Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓκριτζάλης, Σπύροςel
dc.date.accessioned2021-09-29T10:02:06Z
dc.date.available2021-09-29T10:02:06Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other23263
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57191
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΜαρμελάδα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΕσπεριοδοειδήel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των συνθηκών αποθήκευσης της μαρμελάδα κουμκουάτ στα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά τηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International