Μελέτη της επίδρασης των συνθηκών αποθήκευσης της μαρμελάδα κουμκουάτ στα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57191/23263.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γκριτζάλης, ΣπύροςΌνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.