Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓκριτζάλης, Σπύροςel
dc.date.accessioned2021-09-29T10:02:06Z
dc.date.available2021-09-29T10:02:06Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other23263
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57191
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΜαρμελάδα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΕσπεριοδοειδήel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των συνθηκών αποθήκευσης της μαρμελάδα κουμκουάτ στα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά τηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International