Afficher la notice abrégée

Microbiological and histological changes of gilt-head sea bass after freezing and thawing

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΛαζάρου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2021-07-16T11:44:11Z
dc.date.available2021-07-16T11:44:11Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other23164
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56614
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΛαβράκιel
dc.titleΜικροβιολογικές και ιστολογικές μεταβολές σάρκας λαυρακιού μετά από κατάψυξη και απόψυξηel
dc.titleMicrobiological and histological changes of gilt-head sea bass after freezing and thawingen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒερίλλης, Παναγιώτης Α.el
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη,Φωτεινήel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International