Mostra i principali dati dell'item
Αναδρομική αξιολόγηση: η επιλογή της εταιρείας "Μύλοι Λούλη" να εισέλθει στην αγορά έτοιμων μειγμάτων αρτοποιίας με την ονομασία "Εasy Βake"
Retrospective evaluation of Loulis Mills Company "Easy Bake" product line launch
dc.contributor.advisor | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
dc.creator | Κουλούση, Αγγελική | el |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T09:38:51Z | |
dc.date.available | 2021-06-10T09:38:51Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21398 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56255 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12218 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Νέα προϊόντα -- Μάρκετινγκ | el |
dc.subject.other | Στρατηγικός σχεδιασμός | el |
dc.title | Αναδρομική αξιολόγηση: η επιλογή της εταιρείας "Μύλοι Λούλη" να εισέλθει στην αγορά έτοιμων μειγμάτων αρτοποιίας με την ονομασία "Εasy Βake" | el |
dc.title | Retrospective evaluation of Loulis Mills Company "Easy Bake" product line launch | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Πλέτσα, Βασιλική | el |
dc.contributor.committeeMember | Ζωγράφος, Σπυρίδωνας Ε. | el |