Αναδρομική αξιολόγηση: η επιλογή της εταιρείας "Μύλοι Λούλη" να εισέλθει στην αγορά έτοιμων μειγμάτων αρτοποιίας με την ονομασία "Εasy Βake"
Retrospective evaluation of Loulis Mills Company "Easy Bake" product line launch
Ver/
Autor
Κουλούση, ΑγγελικήCommittee member
Πλέτσα, Βασιλική
Ζωγράφος, Σπυρίδωνας Ε.
Supervisor name
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Fecha
2020Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.