Αναδρομική αξιολόγηση: η επιλογή της εταιρείας "Μύλοι Λούλη" να εισέλθει στην αγορά έτοιμων μειγμάτων αρτοποιίας με την ονομασία "Εasy Βake"
Retrospective evaluation of Loulis Mills Company "Easy Bake" product line launch
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κουλούση, ΑγγελικήΌνομα μέλους επιτροπής
Πλέτσα, Βασιλική
Ζωγράφος, Σπυρίδωνας Ε.
Όνομα Επιβλέποντος
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.