Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΜπάρη, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:32Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16380
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56119
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12082
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης του λίπους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σοκολάταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International