dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Καρακούση, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T11:38:23Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T11:38:23Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.other | 14790 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56071 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Άμυλο | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Επεξεργασία | el |
dc.title | Ο ρόλος του αμύλου της πατάτας στη παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |