Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΚαραϊσαρίδου, Ουρανίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:19Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:19Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other14231
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56056
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των λαχανικών στην επιλογή των καταναλωτώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International